Siena

Siena

2012 m. sausio 18 d., trečiadienis

Pavėlavau

Eilinį kartą patingėja parašyti laiku, tad gal šio mano darbelio idėja kažkam pravers bent jau kitam adventui. Nors jeigu klausyti patarlės, kuri liepia roges ruošti vasarą, tai tuoj, tuoj galima bus pradėti ruoštis kitų kalėdų laukimui :)
Aš naudojau dirbtinį veltinį, tačiau tam puikiai tiktų bet koks stangresnis audinys. Dar prireiks įvairių juostelių, šniūrelių, tiks viskas, ką rasite namie. O tada, siųkite, siuvinėkite, raišiokite - darykite viską, kas tik šauna į galvą.
Pradinė idėja buvo truputėli kitokia. Planavau numegzti didelę eglę, ją išskalbti skalbimo mašinoje, kad ji apsiveltų ir sustangrėtų. Ir finale ant sienos turėjo kabėti šita eglė, papuošta 24 dovanų maišeliais. Tačiau šykart nespėjau, tad eglutė atkeliavo iš rūsio, o papuošimai jai buvo netradiciniai, bet visiems patiko, ypač mažajai, kuri kas rytą pranešdavo, kad jai reikia eiti nusiimti dovanėlės :)
Taigi, pirmiausia 24 dovanų maišeliai kiekvienai gruodžio dienai:



























Žinoma tuos maišelius reikia dar užpildyti dovanėlėmis: saldainiais, žaisliukais, betkuo, kas džiugina mažąją širdelę.



Ir visą tai sukabinti ant eglutės, kokia ji bebūtų:




Tikiuosi praėjusios kalėdos visiems buvo smagios, šiltos, jaukios ... O aš, kad ir pavėluotai, bet sveikinu dar karteli visus su praėjusiomis šventėmis!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą